Ravintola Express Joensuu

Nälkä yllätti, mitäs nyt? On aika suunnata ravintolaan! Kun nälkä iskee nopeasti, sen saa tyydytettyä yhtä vauhdikkaasti. Nopein ratkaisu on kääntyä pikaruokaravintolan tarjonnan pariin. Ravintola Express Joensuu sijaitsee Joensuun Noljakassa. Siellä herkullisista annoksista voi nauttia paikan päällä, mutta ne saa tilattua myös mukaan. Ravintola tarjoaa erittäin kattavan valikoiman hyviä, herkullisia sekä laadukkaita vaihtoehtoja nopeaan nälkään: miltä kuulostaisi tirisevän kuuma lehtipihvi, runsailla täytteillä varustettu burgeri, laaja valikoima pizzoja tai Suomen laadukkain kebab-annos? Vaihtoehtoja löytyy tietysti myös heille, jotka eivät aina halua tällaisia kaikkein rasvaisimpia herkkuja. Valikoimasta löytyvät tietysti salaatit, pastat sekä paljon muuta. Kun haussa on herkullinen ruokavalikoima, ystävällinen palvelu ja edulliset hinnat, Ravintola Express Joensuu on erinomainen valinta. Pikaruokaklassikoiden lisäksi listaa koristavat siis myös astetta terveellisemät vaihtoehdot. Syötävää löytyy siis koko perheelle!

Mitä ruokaa söisin, kun nälkä yllättää?

Kun ihminen kokee yllättävän nälän tunteen, etsii hän yleensä kaikkein nopeinta ratkaisua. Kotona on tapana suunnata ensimmäisenä jääkaapille kurkkaamaan, olisiko nälkä häädettävissä sen sisältämillä ruoilla. Nälkäisenä kauppaan lähteminen on yleisesti tiedetty huonoksi ideaksi: ostoskoriin tarttuu yleensä epäterveellisiä vaihtoehtoja, liian isoja pakkauksia ja heräteostoksia, mutta kunnolla nälkää pitävät ruoat jäävät kauppaan. Ruoka on niin tärkeä osa jokaisen meistä jokapäiväistä elämää, että siihen liittyvää mainontaa nähdään monessa eri muodossa kaikissa medioissa. Ravintoloiden kilpailu onkin kovaa. Ravintola Express Joensuu kykenee parhaiten kilpailemaan näyttävän Facebook-sivustonsa avulla. Sivustolta voidaan nähdä, että Ravintola Express Joensuu keskittyy selvästi laatuun. Sitähän me kaikki odotamme hyvältä ravintolaruualta. Jos ruuan laatu ei ole riittävän hyvä, asiakkaat kaikkoavat nopeasti. Millainen on siis tämän ravintolan tarjonta, ja miten asiakkaat ovat sitä kommentoineet?

Ravintola Express Joensuu on selvästi tiedostanut, kuinka pitää asiakkaat tyytyväisinä. Ei riitä, että valikoimassa on monia eri vaihtoehtoja. Ruuan täytyy näyttää ja maistua hyvältä sekä olla laadultaan erinomaista. Asiakkaan näkökulmasta tämä on tietysti äärimmäisen tärkeää, koska hän maksaa ruuasta. Kun on kyse isosta ravintolasta, hintatasokin on yleensä kohtalainen. Lounastarjous kuulostaa erinomaiselta. Hintaan, joka on alhaisimmillaan vain 6,90 euroa, saat jo pizzan, kebabin tai vaihtoehtoisesti rulla- tai kanakebabin. Lounaaseen sisältyy myös runsas salaattipöytä ja kahvi tai tee. Tarjolla on yhteensä 121 eri annosvaihtoehtoa. Asiakkaat näyttävät pitävän valikoimasta. Ravintolaa onkin kehuttu sosiaalisessa mediassa “Joensuun parhaaksi”, ja annokset ovat saaneet kiitettäviä kommentteja. Facebookin perusteella vaikuttaakin, että ravintola panostaa laatuun ja on saanut kerättyä uskollisen asiakaskunnan. Monelle tämä paikka lienee kantapaikka, jonne tullaan syömään usein.

Sopiiko tällainen ruoka syötäväksi joka päivä?

Monet haluavat vaalia terveellisiä elämäntapoja. Haluamme pysyä terveinä, ja usein siihen liittyy se, että haluamme välttää rasvaisia ja lihottavia ruokia. Onko kuitenkin niin, että tällainen ruoka olisi niin haitallista terveydelle, ettei sitä voisi syödä päivittäin? Tutkimuksia ruoan vaikutuksesta ihmisen terveyteen on tehty hyvin paljon. Toisinaan tutkimustulokset ovat täysin ristiriitaisia. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että liian yksipuolinen ruokavalio ei tee kenellekään hyvää, koostui se sitten terveellisiksi tai epäterveellisiksi mielletyistä ruoista. Toisin sanoen, pelkän kurkkun syönti voi olla haitallista siinä missä päivittäiset lehtipihvit ja ranskalaisetkin. Tasapaino on kaiken a ja o. Ravintola Express Joensuu henkilökuntineen toivoo varmasti, että asiakkaansa pysyvät terveinä.

Ravintola Express Joensuu tarjoaa erittäin laajan valikoiman monenlaisia ruokia, joten sekä herkuttelijoille että linjojaan vaaliville löytyy vaihtoehtoja. Kun siis nälkä yllättää, voit mennä hyvällä omallatunnolla ravintolaan syömään. Aina kannattaa kuitenkin valita ravintola oman budjettinsa ja ruokaseuransa mukaan. On parasta, että koko porukka voi syödä samassa ravintolassa. Tällä ravintolalla kun kuitenkin on niin laaja valikoima eri ruokia, että jokaisen ruokavalioon, rahatilanteeseen ja mieltymyksiin sopiva annos löytyy varmasti. Ravintola Express on ravintola, jonka jokaisen joensuulaisen kannattaa kokea. Aikaa vierailulle on hyvä varata, jotta ehtii tutustua rauhassa valikoimiin ja kysyä henkilökunnalta vinkkejä parhaista annoksista. Henkilökunta haluaa varmistaa, että ruoka on maittavaa ja laadukasta. Koska kyseessä ei ole mikään olutravintola, paikka sopii hyvin koko perheelle vaikkapa lomapäivän piristykseksi tai ihan muuten vain, kun ruoanlaitto ei itseä kiinnosta.