Tervetuloa Ravintola Orient Expressiin!

Ravintola Orient Express johdattaa asiakkaansa itämaisen ruoan pariin herkullisen helposti. Orient ravintola express tarjoaa jännittävän monipuolisia makunautintoja yleisöystävällisin hinnoin. Itämainen keittiö tunnetaan ihanista alkupaloista, maittavista pääruoista ja makeista herkuista, joiden reseptit ammentavat pitkästä perinteestä. Runsaalta ruokalistalta löytyy sopivia vaihtoehtoja joka lähtöön, oli ruokavalio sitten mikä tahansa. Mehukkaiden liharuokien rinnalta löytyy yhtä kunnianhimoisia kasvisvaihtoehtoja. Mausteita ei säästellä, jos kohta asiakkaan oma maku otetaan aina huomioon. Nälkäisenä ei pöydän äärestä tarvitse myöskään nousta: värikkäät annokset ovat reiluja ja ruokaisia, mikä vetoaa taatusti kaikenikäisiin kulinaristeihin. Oli ateriahetki sitten lounas työpäivän lomassa tai kiireetön illallinen ystävien kesken, ravintola Orient Expressin mehevät elämykset jäävät mieleen.

Terveyttä ja tasapainoa itämaisesta ruoasta

Itämainen ruoka on käsitteenä hyvin laaja. On pitkälti nimenomaan makuasia, sisällytetäänkö siihen pelkästään Lähi-Itä vai lasketaanko mukaan myös Kaakkois-Aasia. Yhteisenä piirteenä itämaiselle ruokakulttuurille voidaan kuitenkin pitää runsasta riisin, mausteiden ja kasvisten käyttöä. Alueen ruokafilosofialle on luonteenomaista myös se, ettei ateriointiin koskaan suhtauduta pelkkänä nopeana ‘tankkauksena’ vaan sen valmistamiseen ja nauttimiseen uhrataan niin aikaa kuin ajatuksia. Eri raaka-aineet valitaan niiden yhteen sopivuuden perusteella siten, että niiden maut ja olemus täydentävät tasapainoisesti toisiaan. Myös Orient ravintola express allekirjoittaa tämän perustavanlaatuisen idean: lautaselle päätyy aina tarkoin harkittujen ainesosien harmonia. Huolella valmistettu ateria edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Asiaan vihkiytymättömälle mikä tahansa itämainen keittiö saattaa ensi alkuun edustaa eksoottisten mausteiden ilotulitusta. Näin ei suinkaan ole, vaikka makumaailma erilainen onkin – aromaattisten kasvien ja siemenien käytön perinne juontaa juurensa sentään jo vuosituhansien taakse. Kaneli, basilika, korianteri ja chili, erilaiset currytahnat ja mausteseokset ovat oleellinen osa mm. kasvisruokien valmistamista lihasta ja merenelävistä puhumattakaan. Sitrushedelmien mehua, soijaa, valkosipulia ja inkivääriä käytetään esimerkiksi lihan, kalan ja tofun marinointiin. Toisinaan yllättäviltä kuulostavat maustevalinnat tukevat aina pääraaka-ainetta luovalla ja jännittävällä tavalla. Orient ravintola express tuntee mausteet ja niiden merkityksen omassa tarjonnassaan. Ravintolan asiantunteva henkilökunta vastaa mielellään asiakkaiden kysymyksiin huomioiden parhaansa mukaan ruokalistaa koskevat yksilölliset toiveet.

Ravintola Orient Express – edullisesti irti arjesta

Ulkona syömisen ei tulisi pistää kukkaroa koetukselle, uskoo Orient ravintola express. Lounasaikaan on tarjolla useampi edullinen vaihtoehto, ja niiden joukossa on aina myös täkäläisittäin tutumpia annoksia. Hinnat eivät huimaa päätä edes à la carte -aikoina. Valita voi joko useamman alkupalan valikoiman tai kokonaisen menun käytettävissä olevasta ajasta ja nälästä riippuen. Ravintolassa on täydet A-oikeudet. Istahtaminen itämaisen ruoan äärelle on arkipäivän luksusta, joka antaa hyvän omantunnon monessa eri mielessä. Monipuolinen ja terveellinen ravinto keventää oloa, eikä syyllisyyttä tarvitse tuntea talousrahojen tuhlaamisesta. Ruoka on hyvän elämän mitä tärkein mauste, mistä syystä sen laadusta sovi tinkiä. Tämä ajatus on sisäistetty ravintola Orient Expressissä. Anna siis elämän maistua!